Magyar katonai sorozat

2 órája

Hamarosan érkezik a S.E.R.E.G. – Budapesten már találkozhatunk a főhősökkel (videó)

Kisebb és nagyobb plakátokról tekintenek vissza ránk a S.E.R.E.G. főhősei Budapest legforgalmasabb csomópontjain. A katonai sorozat hamarosan a TV2-n lesz látható.

MW

Nemcsak az iskola kezdődött szeptember elején, hanem a S.E.R.E.G. című katonai sorozatról is egyre több információ lát napvilágot. Most Budapest három legforgalmasabb csomópontján – a Bajcsy-Zsilinszky út és a Podmaniczky utca sarkán, a Blaha Lujza tér és a Rákóczi út kereszteződésénél, valamint a Ferenc körúton – többemeletnyi magasságban láthatják az arra járók a Megafilm Service katonai sorozatának főhőseit, Csórics Balázst és Kamarás Ivánt – vagyis Győrbíró Zsolt alezredest és Horváth Tibor ezredest –, a többi szereplővel pedig a 1-es villamos, a 2-es villamos, a 4-es/6-os villamos és a 47-es villamos oldalán találkozhatnak a közlekedők.

A S.E.R.E.G. című katonai sorozat két főszereplője, Csórics Balázs és Kamarás Iván a filmet hirdető építési hálón a főváros egyik forgalmas pontján
Forrás: Megafilm

A S.E.R.E.G. hamarosan a TV2-n lesz látható. A Megafilm Service hat részből álló katonai sorozata – amely a Magyar Nemzeti Filmintézet támogatásával, a TV2 koprodukciójában készült, és amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – rengeteg izgalmat és akciódús epizódokat ígér.

Bár a főplakát még várat magára, ám az ősz során folyamatosan egyre több részlet derül majd ki arról, hogy mikor és mire számíthatnak a nézők az új magyar katonai sorozattal kapcsolatban.

A sorozat főszereplőjét – Győrbíró Zsoltot – Csórics Balázs alakítja. Riválisa, egykori parancsnoka Kamarás Iván. Zsolt fia, Marci szerepében Séra Dánielt, Zsolt felesége, Petra szerepében pedig Balla Esztert láthatjuk. A sorozatban olyan további ismert színészek is szerepet kapnak többek között, mint Krisztik Csaba, Pál András, Jászberényi Gábor, Orosz Ákos, Hajmási Dávid, Hajdu Tamás Miklós, Takátsy Péter, Bán Bálint, Gál Réka Ágota, Kövesi Zsombor, Dankó István, Kakasy Dóra, Takács Zalán, Katona Péter Dániel, Györgyi Anna, Márfi Márk és Mészáros Zoltán.

Producerek: Helmeczy Dorottya, Kálomista Gábor. Rendező: Dombrovszky Linda. Forgatókönyvíró: Bendi Balázs, Somogyi György. Epizódíró: Kovács Gergely. Dramaturg: Kun-Béres Anikó. Operatőr: Hartung Dávid. Látványtervező: Valcz Gábor. Jelmeztervező: Donkó László. Vágók: Rumbold László, Pap Levente. Zeneszerző: Balogh Ferenc Jr. Hang: Juhos Gábor, Péterffy Máté. Gyártásvezető: Endrődy Balázs. Line producer: Annus Péter.

A S.E.R.E.G. előzetesét itt tudja megtekinteni:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában