Újabb videóklipben szerepel

3 órája

Horváth Lilla tündérszépünk dögös, házisárkány szerepben (videó!)

Ismét reflektorfénybe került a 2024-es Tündérszépek dunaújvárosi döntőse. Az egykori szépségkirálynő Horváth Lilla ezúttal egy zenei videóklipben tűnik fel, ahol páratlan bájával és csábos mosolyával vonzza a tekintetet. A videót már több százezren látták látták!

Kecskés Zoltán

Nem akármilyen szerepben tűnt fel Tündérszépünk, Horváth Lilla!

Fotó: Interjúalany

Fejér legszebb lányát már nem kell senkinek sem bemutatni. Horváth Lilla kisugárzásával már több szépségversenyt is megnyert, idén a Tündérszépek legszebbjei között volt, így nem csoda, ha egyre-másra a legkülönbözőbb szerepekben tűnik fel. Lilla bevallottan szereti az új dolgokat és bátran bújik akár egy videóklip erejéig is csábító vagy éppen egy házisárkány szerepébe, ahogy tette legutóbb is.

Horváth_Lilla_videóklip_tündérszépek
Néhány héttel ezelőtt még a Tündérszépek döntőjében tündökölt Horváth Lilla.
Fotó: MW

Mustafa és Ginoka közös dalában a két barátnő – az egyik Lilla – rövid pórázon tartják párjukat, amit a srácok nehezen viselnek, így kiéneklik a gondolataikat ezzel kapcsolatban - dióhéjban a zenei klip története.  

Horváth_Lilla_videóklip_tündérszépek
A dunaújvárosi szépség, Horváth Lilla élvezte a forgatást. 
Fotó: Interjúalany

– Élveztem a szerepet. Igen, más mint, amilyen én vagyok, de már amikor a ruhámba belebújtam és elkezdett forogni a kamera, már akkor teljesen átadtam magamat a karakteremnek. Imádtam az egészet! Szerencsére a nagyközönség és a rajongók visszajelzései is pozitívak, a több mint negyed milliós nézettség pedig önmagáért beszél – mondta izgatottam a 18 éves egykori tini-szépségkirálynő, aki továbbá elárulta, hogy egy kedves ismerőse, Kurucz Benji invitálta a forgatásra, amit egy cseppet sem bán, bármikor igent mondana újra. A szigetszentmiklósi forgatás pedig bár hosszú volt, de nem is sikerülhetett volna jobban. Azt gondolom minden az arcomra van írva! Pozitív társaság, kiváló hangulat és az alkotás érzése felülmúlhatatlan. A végeredmény szerintem fantasztikus lett!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!