A nagy nap

3 órája

Vajon hol lesz Szoboszlai Dominik esküvője? Íme néhány lehetőség!

Az már senkinek sem kell bemutatni, hogy ki Szoboszlai Dominik barátnője, hiszen Buzsik Borka nevét nemcsak egy ország, egy világ is megismerte, mikor nyilvánossá vált kapcsolatuk a Liverpool focistájával. Szoboszlai Dominik barátnője már menyasszonyként éli mindennapjait, de vajon milyen esküvőről álmodik?

Feol.hu

A fehérvári álompár kapcsolata nyáron vált hivatalossá, amikor egy Olaszországi nyaralás után több közös fotót is posztolt Szoboszlai Dominik barátnője.

Szoboszlai Dominik barátnője Olaszországban
Szoboszlai Dominik barátnője igazán csodás nyaralás képeit osztotta meg
Fotó: Szoboszlai Dominik Instagram

Szoboszlai Dominik barátnője a lánykérés után, amely a Four Seasons Hotel Gresham Palace exkluzív szállodájában történt igen felkapott lett az interneten, több olyan fotó is napvilágot látott, amely biztosan kedves emlék Buzsik Borka számára. Innentől kezdve pedig igen izgalmas feladatok várnak a fiatalokra, hiszen kezdődhet a Szoboszlai-esküvő tervezése. De vajon hol tartja Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka az esküvőjét? Ez bizony még nem publikus, s talán nem is lesz az, mi minden esetre hoztunk néhány Fejér megyei esküvő helyszínt, amely biztosan kedves lehet a fehérvári álompár számára, hiszen mindketten a megyében nőttek fel. 

Szoboszlai Dominik barátnője
Szoboszlai Dominik barátnője végzős diáklányként is gyönyörű volt már 
Fotó: FMH-archív

Íme 5 esküvői helyszín Fejérben! 

1. bEAT étterem 

Mivel Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka is Székesfehérváron nevelkedett, így kezdjük rögtön egy székesfehérvári esküvő helyszínnel. 

Esküvőnk napja életünk egyik legfontosabbika. Élje át ezt a fantasztikus élményt a Beat Étterem felújított, rugalmasan dekorálható Rendezvénytermében, amely Székesfehérvár szívében található. Mi valóra váltjuk álmai esküvőjét a romantika jegyében, gyönyörű, hangulatos belső udvarunkon pedig lehetőség van polgári ceremónia lebonyolítására - így mutatja be magát a bEAT étterem. 

2. Bálint Borárium

Fejér megye ékköve a Velencei-tó, ahol a Bálint Borárium remek választás lehet. 

A Szerelemvölgy festői környezetbe álmodott és megvalósított Boráriumunkban szeretnénk emlékezetes családi eseményeknek otthont adni. Szeretnénk, ha minden esetben a főszereplők és vendégeik kívánsága szerint történnének a nálunk megvalósuló események, amihez mi mindössze észrevétlen segítőként kívánunk asszisztálni - így mutatja be magát a Bálint Borárium. 

3. Károlyi-Kastély Hotel & Restaurant

Álompárhoz méltó esküvő lenne egy kastélyban, szerencsére Fejér megyei kastélyokból nincs hiány, kezdjük rögtön a Fehérvárcsurgón található Károlyi-Kastéllyal. 

Az 1844- ben épült neoklasszicista stílusú épület romantikus és elegáns helyszínéül szolgál esküvőknek, fogadásoknak, családi és egyéb rendezvényeknek egyaránt. Lehetőség nyílik mind az egyházi, mind a polgári esküvői szertartás megtartására, melyek helyet kaphatnak a kápolnában, a díszudvaron, a "csipketeraszon" vagy akár a több száz éves fák alatt is. Mindehhez a kellemes, nyugodt környezetet a kastély 50 hektáros történelmi angolparkja biztosítja. Az este mécsesekkel kivilágított díszudvar illetve kastély épület látványa impozáns benyomást kelt, ami még felejthetetlenebbé teszi a jeles eseményt - így mutatja be magát a Károlyi-Kastély Hotel & Restaurant. 

4. Brunszvik-kastély

Ha már Fejér megyei kastélyok, nem mehetünk el szó nélkül a martonvásári Brunszvik Kastély mellett sem, ahol Buzsik Borka igazán hercegnőnek érezhetné magát a nagy napon. 

Akár polgári szertartást, akár templomi esküvőt, illetve jó hangulatú lagzit terveznek, gondoljanak a martonvásári Brunszvik kastélyra, kérjenek ajánlatot tőlünk, mert az angolpark öreg tava, történelmi fái, csodás természeti környezete egy romantikus szertartás hangulatát biztosítják a házasulandó pároknak és az őket ünneplő kis- vagy nagyobb létszámú vendégseregnek - így mutatja be magát a Brunszvik-kastély. 

5. Etyeki Kúria

Etyek a fővároshoz közeli, mégis csendes helyszín, ahol a Paradicsomban érezhetné magát Szoboszlai Dominik menyasszonya. 

Az esküvői trendek folyamatosan változnak, de a természetközeli helyszínek mindig divatban maradnak, így bátran invitálunk benneteket többhektáros gyönyörű birtokunk világába. Helyszínünket  nagyvárosokhoz való közelsége okán rokonaitok, barátaitok könnyedén és kényelmesen megközelíthetik, ugyanakkor mégis úgy érezhetik magukat mintha egy távoli, eldugott paradicsomba érkeztek volna - így mutatja be magát az Etyeki Kúria. 

Szerintetek hol fog összeházasodni Szoboszlai Dominik Buzsik Borkával?

Ha pedig igazán luxus körülmények között tartják majd az esküvőt a fiatalok, akkor akár ilyen helyszínek közül is válogathatnak:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!