jótékony hatások

2019.11.25. 15:40

Túltelített a gyógyteapiac: válasszon magyart!

A hideg idő beköszöntével a betegségek megelőzésében és az enyhébb lefolyású meghűlések kezelésében gyógynövények is alkalmazhatók. Itthon a kamillavirágzat, a bodza- és hársfavirág, valamint a csipkebogyó a legnépszerűbbek.

FMH

Egy jó gyógynövényekből készült tea nem csak a szívet, lelket melengeti, de áldásos hatásai is vannak

Fotó: Shutterstock

Óriási választékkal találkozhatunk a boltok polcain és a webáruházak kínálatában, de vásárlásnál érdemes körültekintően eljárni és megbízható forrásból megfelelő minőséget vásárolni. Akár gyógyszertárban, gyógynövényboltban, vagy interneten vásárolnak, válasszák a jól ismert, megbízható magyar termékeket! A vadon termő magyar kamillavirág hungarikum, kiváló minősége világhírű. A filteres vagy egész kamillavirágként piacra kerülő gyógyhatású készítmény részben gyűjtésből, részben termesztésből származik. A saját márkás és import gyógytea térhódítása miatt a gyógyteapiac túltelített, a verseny nagy, ami gyakran eredményez alacsony minőséget és termékvisszahívásokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában