A csipkevarázson túl

2020.02.10. 07:15

Immáron másodszor volt a jegyespároké a Velencei-tó partja

Napsütéses februári szombat volt a mostani, amely amellett, hogy sétára csábította az embereket a Velencei-tó partján, a második Velencei Esküvőkorzóra is bevonzotta a kíváncsiakat.

S. Töttő Rita

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az eseményen ugyanis volt minden, ami egy romantikus és nagyszabású menyegzőre készülő jegyespár szeme-­szájának ingere.

A dekorációs varázslatok mellett fontos gondolatokkal is gazdagodhatott a nagyérdemű.

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Csipkék, kristályok, selymek, porcelán és édes finomságok – minden, ami egy romantikus és emlékezetes esküvőhöz szükséges, volt a második alkalommal megrendezett Velencei Esüvőkorzón.

Sőt, még annál is több: egy sor olyan lehetőség és tartalmas gondolat, ami a nagy napon túl is segíti a friss házasok mindennapjait.

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Igari Balázs és Vörösmarti Dorina szervezésében valósulhatott meg a 2020-as, 2021-es esküvőkre készülők tóparti kiállítása, ahol sminkestől a ruhaszalonon át a dekoratőrig volt mindenki, s nem véletlen, hogy csak úgy hemzsegtek a sztárok az eseményen.

Természetesen eljött férjével a Sukorón élő Pataki Zita műsorvezető, aki a csodás alkalmi lábbelik láttán szinte kedvet kapott még egyszer hozzámenni kedveséhez. De ott volt Varga Balázs, a Drága örökösök televíziós sorozat sztárja is, aki azonban influenzával küszködő feleségét nem hozta el, ám helyette is helytállt az esküvőszervezésről szóló előadáson. Délután pedig Csézy koncertje hozta el a romantikát a Velencei-tavi helyszínre, hogy aztán, akárcsak egy igazi lakodalmon, tortával ünnepeljék meg a résztvevők ezt a szép szombati – nagy – napot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában