Minden egy helyen

2022.10.20. 13:34

Hasznos funkciókkal bővült Fehérvár városapplikációja

Olyan sokszor látjuk, hogy bizonytalanság van azzal kapcsolatban, hova is fordulhatnának az emberek, ha valamilyen anomáliát fedeznek fel a városban. Legyen az egy játszótéri köztisztasági kérdés, balesetveszélyes tábla, kidőlt fa. Azon túl, hogy ezt a városgondnokság hibabejelentőjén keresztül is megtehetjük, még kényelmesebb módot ad erre Székesfehérvár "ráncfelvarráson átesett" városapplikációja. Mutatjuk, mit tud még az ingyenesen letölthető szolgáltatás!

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: MW-Archív

Cser-Palkovics András közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy a városlakók életét nagyban megkönnyítheti egy olyan applikáció, ami megmondja például a rendkívüli eseményeket, mint például egy útlezárás, vagy műsorváltozás a város kulturális intézményeiben, de akár a frissen meghirdetett programokról is érkezhet értesítés a telefonunkra. De ugyanígy kaphatnak valós idejű információt arról, melyek a közszolgáltatók legfrissebb hírei, legyen az tervezettnek minősített vízhiány vagy rendkívüli beavatkozás. 

A másik nagyon hasznos és új funkcióról írtunk a bevezetőben: fotóval, rövid leírással jelezhetik a városgondnokságnak, ha valahol problémát látnak Fehérváron, legyen ez széthordott hulladék, vagy egy törött pad, esetleg balesetveszély. Ha elhárították a problémát, arról értesítést küldenek a bejelentőnek. 
Az applikáció bármilyen mobiltelefonra letölthető és nemes egyszerűséggel Székesfehérvár a neve. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában