PR-cikk

2022.11.21. 10:29

Praktikus ruhatárolás otthon

Ha te is szereted rendezetten és igényesen tárolni ruháidat, az bizony néha nagy kihívás tud lenni. Ennek oka lehet a lustaság, a kis méretű lakás, vagy a nem megfelelően kiválasztott bútorok.

Forrás: iced.espresso / Shutterstock.com

Amennyiben te is hasonló problémákkal szembesülsz nap mint nap, jó ötlet lehet a bútorválasztáson elgondolkodnod. Az alábbi tippekkel és trükkökkel azonban számodra sem lesz lehetetlen a praktikus ruhatárolás otthon. Nézzük meg együtt, hogy mikre érdemes odafigyelned.

Cipők tárolása

A nők számára a legnagyobb kihívást a 20-30, vagy akár több pár cipő tárolása lehet. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen módon tudod elrendezni őket. Érdemes a lehető legpraktikusabb megoldást választani a cipősszekrény esetében. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy sok fiókos vagy tároló rekeszes megoldás lesz a legjobb választás. Egy jól kiválasztott cipősszekrényben ugyanis akár az összes cipődet kényelmesen el tudod majd helyezni. Így minden egy helyen megtalálható lesz és a rendetlenséget is elkerülheted.

Kabátok és táskák tárolása

A másik nagy kihívás a kiegészítők tárolása, azaz a kabátok, mellények és táskák elhelyezése. Ez főleg azért problémás, mert – a cipőkhöz hasonlóan – a nők többsége szereti naponta váltogatni a hordott darabokat. Emiatt akár 6-8 kabát és táska is lehet szanaszét a lakásban. Ezt elkerülendő érdemes a fali akasztók között szétnézned. A legjobb választás egy olyan fali akasztó, amelyen nem csak a kabátok tárolásának vannak akasztók, hanem fiókokkal is ellátott, ahol a táskákat tárolhatod majd. Szerencsére a gyártók számos fiókkal ellátott akasztókat gyártanak, tehát te is biztosan megtalálod a tökéletes darabot.

Ezen bútorok megfelelő kiválasztásával előszobád rendezett és igényes lesz, a reggeli készülődés pedig zökkenőmentessé válik. Amennyiben tökéletes összhatást szeretnél, fali akasztód mellé már csak egy tükör hiányzik, amelyet szintén könnyedén beszerezhetsz és felszerelhetsz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában