Csatlakoznak a jó ügy mellé

2023.04.18. 16:30

Bakonycsernye is tesz a környezetéért

A nagyközség önkormányzata csatlakozik a TeSZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz, hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalmához, melynek idén 11 állomása lesz az Energiaügyi Minisztérium támogatásával.

Palocsai Jenő

Fotó: Palocsai Jenő / Fejér Megyei Hírlap

– Az egész országra kiterjedő kampány célja, hogy önkéntes megmozdulás keretében közösen varázsoljuk tisztábbá környezetünket, így településünket is. Az akció április 22-28. között zajlik, ezért önkormányzatunk április 27. csütörtök, 9-12 óra közötti időszakot tűzte ki a hulladékszedés napjául, hogy megtisztítsa településünket. Várjuk intézmények, civil szervezetek, baráti társaságok és a lakosok jelentkezését, hogy együtt tehessünk a környezetünkért, mert a tiszta falu közös érdekünk – mondta Turi Balázs polgármester, aki hozzátette: – A hulladékszedés pontos helyszínéről és a részletekről a későbbiekben adunk tájékoztatást és ahhoz, hogy le tudjuk adni az eszközigényeinket, pontosan kell tudnunk, hány fővel számolhatunk a lakosaink részéről.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában