Érkeznek a programok

2023.07.20. 18:00

Ügyességi akadálypálya várja a helyieket a sárkeresztúri falunapon

A napokban nyilvánosságra hozza az önkormányzat az idei sárkeresztúri falunap programjait. Elsőként máris egy rendkívül izgalmas programelemet mutattak be.

Héjj Vivien

Gyermekek és felnőttek egyaránt megmérettethetik ügyességüket a különleges pályán

Forrás: Önkormányzat

Ha eddig azt gondolták, a légvár a gyerekek privilégiuma, akkor jó hírünk van: a felnőtteknek is megannyi kihívást tartogat a nem mindennapi játék. Augusztus első szombatján, azaz 6-án tartják az idei évi falunapot Sárkeresztúron, melynek programjai az elkövetkező napokban kerülnek nyilvánosságra.

Az első programelem, amiről immáron a helyiek is tudhatnak, egy egészen különleges, ingyenes játéklehetőség: egy hatalmas légvár, amely egyben egy ötvenöt méteres ügyességi akadálypálya is, várja a helyeket a délután során.

– Ezt az akadálypályát, csúszdával és egyéb ügyességi játékokkal úgy tervezték, hogy igazi megmérettetés legyen. Szórakozás, mozgás, verseny és sok-sok nevetés. Egyszerre kettő főnek van lehetősége párhuzamosan versenyezni a játékon. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk – tette közzé a hírt és az ajánlást Sárkeresztúr önkormányzata.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában