Ennek sokan fognak örülni

2024.06.02. 11:30

Megvan mikor nyit a nagykarácsonyi levendulás! (helyszíni fotók!)

Exkluzív, csodálatos felvételeket kaptunk Dél-Fejérből, egyenesen a Tündérkert gondozójától és tulajdonosától Boni Lindától, aki egyúttal jó híreket is bejelentett. A szokatlanul korán érkezett meleg időjárás miatt, már a következő hétvégétől kitárják a kapukat. A belépés csupán egy mosoly!

Kecskés Zoltán

Boni Linda lánya készítette a fotót: már most is csodálatos látvány nyújt a Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkert.

Fotó: Duka Denissza

Lila tenger, amíg a szem ellát – egyszerűen mesebeli látványt nyújt a nagykarácsonyi levendulás így június legelején, mikor nyílni kezdenek az apró, illatos virágok. A valóságos kis lila oázis június 8-tól, szombattól kezdve a hét minden napján látogatható lesz. Hétköznap 15:00-19:00 óra között,  hétvégén pedig már kora délelőtt 9 órától várják a vendégeket.

Boni Linda, a FEOL megkeresésére korábban elmondta, mint minden évben idén is sok újdonsággal készülnek: átrendezték a házat, bővítették a játszóteret és a kiváló fotók elkészítését szem előtt tartva, számos kiegészítő kellékkel gazdagodott a készletük. Az egyik nagy újdonság makramé angyalszárny, amely minden fotónak varázslatos hangulatot kölcsönöz. Mindemellett kézműves termékekkel és levendulából készült finom limonádéval készülnek a nyitásra!

Alakul a gyönyörű levendulamező és még egy hét van a nyitásig
Fotó: Duka Denissza

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában