Újra találkoztak

2 órája

Együtt a régi Lehel utcai barátok

Újra találkoztak a Lehel utcai társasházak első lakói és családjaik. Szombaton az Aszalvölgyi parkban gyűltek össze az egykori lakók, és bebizonyosodott, hogy az idő és a távolság sem lazította az egykori szoros baráti kötelékeket.

Feol.hu

Az idő bár elmúlt, a barátság megmaradt!

Fotó: A szervezők

Az 1970-es, 80-as években épült Lehel utca társasházait egykor a Videoton fiatal házas dolgozói vásárolhatták meg. A beköltözők között szoros kötelék alakult ki, és aktív közösségi életet éltek. “Klubot alapítottak számtalan rendezvénnyel, ahol neves előadók is megfordultak, az időközben itt született gyermekeiknek is rendszeres programokat szerveztek, volt közös Mikulás-est, szüreti lovaskocsis felvonulás, aszfaltrajzverseny, közös ünnepek.” – emlékezik vissza Nagyvári Antal.

Régi lovaskocsis felvonulás, szép emlék marad
Fotó: A szervezők

Azóta az itt született gyerekek felnőttek, a többség elköltözött a lakásból, de most néhány itt felcseperedett fiatal úgy döntött, hogy megpróbálja feléleszteni a hajdani közösséget, és találkozót szerveztek július 13-ra a Aszalvölgyi parkban időseknek-fiataloknak egyaránt. Bebizonyosodott, hogy a hajdani szoros baráti kötelék semmit sem lazult. Szép számmal jelentek meg, és borultak egymás nyakába a Lehel úti barátok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában