Program

5 órája

Nyárfelező buli Rácalmáson

Nyárfelező bulit tartanak 2024. július 27-én szombaton délután, a művelődési házban és környékén Rácalmáson.

Feol.hu

A programok szombaton 16 órakor kezdődnek a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár belső és külső tereiben. Ettől az időponttól egészen 20 óráig Ökojátszótér várja a kicsiket és szüleiket. 

Ugyancsak 16 órakor találkozhatnak az Esztergomból érkező Schmöltz Margit íróval, aki már nem ismeretlen a rácalmási gyermekek számára, hiszen nem is olyan túl régen járt a könyvtárban Kék imágó című ifjúsági kötete kapcsán, amely egy telefonos applikációval együttműködve segíti a kicsiket a természet megismerésében. Vélhetően a  Legyél te is bogaras! címet viselő interaktív foglalkozás is valami hasonló élményt ígér Schmöltz Margittal. 

Ugyancsak egész délután várja az érdeklődőket a Társasjáték klub is. Meglehetősen érdekesnek és látványosnak ígérkezik a Pusztaszabolcsi Kutyabarát Klub kutyás bemutatója, amely ráadásul eléggé hosszan tartó élményt ígér 17 óra és 18:30 között. 

Az este kínálata már inkább a felnőtt közönséget célozza, 18 órától másfél órán keresztül Kereki Anna és Papp János énekes-zongora duója szórakoztatja majd a közönséget. A nap zárását a helyi erőkre bízták, 20 órakor áll a színpadra a rácalmási 4T zenekar, akik igényes versfeldolgozásaikkal már többször felhívták magukra a figyelmet - írja a duol.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában