Tündérszépek

3 órája

Döntő fordulójához érkezik a szépségverseny – Szavazzon az ország legszebbjeire!

Az utolsó szavazási szakaszban a közönség is koronázhat, szeptember 29-én pedig kiderül, ki nyeri a Tündérszépeket, és egyúttal az is, hogy ki lesz a közönségdíjas.

Feol.hu

Fejér megyét a dunaújvárosi Tündérszép, Horváth Lilla képviseli.

Fotó: Molnár Dávid

Célegyenesébe érkezett az idén ötödik éve hatalmas érdeklődés mellett zajló Tündérszépek versenye. Az országos döntőt 2024. szeptember 29-én, vasárnap tartják, a lányok szombaton készülnek fel a végső megmérettetésre. A 22 döntőbe jutott hölgy addig még egyszer versenybe száll egymással az online térben. 

A koronázás joga ugyanis a közönséget is megilleti. A feol.hu hírportálunk látogatói szeptember 2. és 26. között adhatják le értékeléseiket az általuk favorizált hölgyre vagy hölgyekre. 24 napjuk lesz tehát arra, hogy döntsenek a Tündérszépek 2024. közönségdíjasának személyéről. Egy napon egy jelöltre csupán egyszer lehet szavazni, viszont több jelölt is értékelhető egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Mostantól tehát a döntő összes résztvevőjére adható le értékelés, a hírportálok címlapjain pedig minden nap egy lányt ajánlunk olvasóink figyelmébe. Fejér megyét a dunaújvárosi szépség, Horváth Lilla képviseli, akinek nem titkolt célja – a fejlődés, a tapasztalatszerzés és az új ismertségek mellett –, hogy a verseny története során először megnyerje a koronát Fejérnek.

A szavazás regisztrációhoz kötött, ráadásul tétje is van, hiszen a voksolók wellnessutalványokat nyerhetnek. Ki lesz a nyertes? Nem tudni. Viszont a hajrában érdemes mindenkinek szavaznia. Az izgalmak és a várakozások fokozódnak, mindenki szavaz és mozgósít, hiszen a sorrend mindössze néhány szavazaton is múlhat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában