Nyélbe ütötték az üzletet

2023.06.02. 12:50

Mától Nigériában is tudják, hol keressék a térképen Fejér vármegyét

Maga Etsu Nupe, a Bida Emirátus vezetője fogadta a szabadbattyáni cégvezetőket tanácsadói körében.

Hajdú Marianna

Megszületett a megállapodás. Etsu Nupe, a Bida Emirátus vezetője fogadta Varga Zsoltot, a LogSol Kft. alapítóját (jobbra) és Kondricz Pétert (balra).

Forrás: LogSol Kft.

Varga Zsolt, a LogSol Kft. alapítója és Kovács Tamás vezérigazgató Kondricz Péter, volt diplomata és nigériai külgazdasági attasé társaságában utaztak néhány napja az afrikai kontinens legnépesebb országába. A LogSol Kft. második szakmai napján árultak el először részleteket a cég vezetői, az Afrikába tervezett üzleti útjukról. 

Az ügyvéd és nemzetközi jogász Kondricz Péter néhány évvel korábban Nigériában dolgozott diplomataként, mai napig jó kapcsolatokkal rendelkezik az országban. Számításaik szerint, a nigériai központi kormányzat által kiírt tenderre, a  Logsol Kft. úgynevezett hibrid generátoraival, jó eséllyel tudnak pályázni.

A néhány napja kint tartózkodó delegáció pénteken Bida Emirátusból jelentkezett be, és tette közzé közösségi oldalán a hírt:

“Mai napon az a megtiszteltetés èrt bennünket, hogy Etsu Nupe a Bida Emirátus vezetője fogadott tanácsadói körében. Az emír felkèrt minket, hogy vegyünk részt az új vezetés fejlesztési terveinek összeállításában, aminek mi természetesen nagy örömmel teszünk eleget.”
A megállapodás szerint, a jövőben szabadbattyáni LogSol Kft. aggregátorai is hozzájárulnak majd, hogy minél több nigériai ember juthasson elektromos áramhoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában