Ingatlanbazár

2 órája

1,3 milliós négyzetméterár Csopakon: mutatjuk a “miértet”!

Egy Csopakon kínált, elegáns, 309 nm-es luxus otthon kapcsán nincs mit csodálkozni a négyzetméter árakon. A panoráma és a kék-fehér, szuper trendi lakberendezési motívumok alapján pedig aztán végképp. Irány a régió ingatlanpiacának egyik exkluzív darabja!

Fotó: ingatlanbazar.hu

“BALATON, AMERRE A SZEM ELLÁT! CSOPAKON kínálok megvételre egy 3 szintes, egyedi tervezésű, minimál stílusú, óriási panorámával rendelkező, természethez közeli környezetben elhelyezkedő családi házat. Az ingatlan egy 825 nm-es, enyhén lejtős telken található Csopak község Öreghegyi részén, a szent Donát borkúríától karnyújtásnyira. Az épületben a fő élettér a Balaton látványához lett igazítva, így az első emeleten kapott helyet az impozáns méretű, galériás nappali, a konyha és a nagy méretű fedett terasz. 

A földszinten kerültek kialakításra a hálószobák, egy nagy méretű fürdőszoba infraszaunával, valamint egy külön bejárattal ellátott, kertkapcsolattal, saját fürdővel rendelkező lakrész. A második emeleten került kialakításra a napozóterasz, innen a leggyönyörűbb és a legszélesebb a panoráma!! A 2015-ben épült ingatlan szigetelt, háromrétegű nyílászárókkal és 40cm-es tetőszigeteléssel ellátott. Távvezérléses Panasonic hőszivattyú gondoskodik a ház klímájáról falfűtéssel-hűtéssel, mely a galériás, magas belmagasságú nappalit is kiválóan és energiatakarékosan tudja tudja temperálni. Amennyiben szereti a minőséget, az egyszerűséget, a természet közelségét és a Balaton látványát, akkor ez az Ön ingatlana! [...]”

További szuper, régiós otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!