Égi áldás?

2022.06.09. 16:22

Letarolta Fejér megyét az eső (videókkal)

Június 9-én nem várt mennyiségű eső zúdult át a megyén, és mivel már az elmúlt hetekben is bőven kaptunk az égi áldásból, voltak olyan települések csütörtökön, ahol a csatornák már nem bírták elvezetni a hirtelen jött esőt, és homokzsákokat kényszerültek kitenni, hogy megvédjék portáikat.

Hajdú Marianna, Palocsai Jenő, Borsányi Bea

Forrás: Nagy Norbert / FMH

Móron az Akikre büszkék vagyunk eseményt lepte meg a kiadós eső, a csapadék zuhogott az ereszen, sőt némely csatorna feladta a harcot az óriási mennyiségű vízzel szemben. 

Nádasdladányban már homokfallal védekeznek a helyiek, a napok óta tartó, intenzív esőzés ellehetetlenítette a helyiek mindennapjait. 

 

Iszkaszentgyörgyön szintén hirtelen jött az égi áldás, újságíró kollégánk percekig nem tudott kiszállni az autóból, akkora mennyiségű eső szakadt le hirtelen. 

Fehérvárt sem kímélte a bőséges csapadék: hömpölygött az utakon víz, ahogy tengelyig gázoltak benne az autók.

Olvasónk is a fehérvári esőben vezetett, a Berényi út-Kadocsa út kereszteződésében videózta nekünk az aktuális helyzetet: 

Valamint a Csónakázó-tó melletti árkot is lefotózta, melyet még nem sokszor láthattunk szinte kiöntés közeli állapotban: 

Forrás: Olvasó

Egy másik olvasónk is megörökítette nekünk az esőzés eredményét. 

 

Önnek is van hasonló felvétele? Küldje el nekünk a feol@feol-hu-ra!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!