Baleset és tűz

2018.01.29. 10:59

Mozgalmas hétvégéje volt megyénk lánglovagjainak

Két lakóháztűzhöz és egy közlekedési balesethez is riasztották a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat a hétvégén.

Katasztrófavédelem

Zámolyon egy pince, a megyeszékhelyen egy lakóház tetőtere gyulladt ki. Székesfehérváron két személygépkocsi ütközött szombaton kora este.

A Szent Flórián körút és a Kiskút útja kereszteződésében történt balesetnél a tűzoltók áramtalanították a járműveket. A forgalom továbbhaladása érdekében az egyik autót egy közeli parkolóba tolták, a másik gépkocsit autómentő szállította el. A mentők három könnyebb sérültet szállítottak kórházba.

Családi ház pincéjében keletkezett tűz január 27-én, szombaton este Zámolyon. Az egyik alagsori helyiségben kis területen papír égett. A födémszigetelés harminc-negyven négyzetméteren leolvadt, és az ott tárolt használati tárgyakra, kerékpárokra, kisgépekre folyt. A tűzoltók a lángokat gyorsan megfékezték, és az egyik szomszédos helyiségből egy propánbutángáz-palackot kivittek, és az épületet átszellőztették. A tűz keletkezésekor a családi házban hárman tartózkodtak, nem sérültek meg.

Elektromos töltő gyulladt ki egy családi ház tetőterében január 28-án, vasárnap délelőtt Székesfehérváron. A Sajó utcai épületben a tűz átterjedt a száz négyzetméteres tetőszerkezetre és a közeli berendezési tárgyakra. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói gyorsan elfojtották a lángokat, majd megbontották a tető izzó részeit. A faszerkezet és a szigetelés körülbelül tizenöt négyzetméteren megégett, a tetőfólia nagy része megsemmisült. Személyi sérülés nem történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!