Lángok az estében

2019.03.17. 20:04

Kigyulladt egy üzem raktára Mezőfalván

Papír és más alapanyagok égtek.

Katasztrófavédelem, police.hu

Fotó: Jákli Péter tűzoltó törzsőrmester, dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság

Tűz ütött ki egy dobozokat gyártó üzem raktárában Mezőfalván, a Kisfaludy Károly utcánál – közölte a katasztrófavédelem.

03.18

A körülbelül háromszáz négyzetméteres, fémszerkezetű, hullámlemez borítású tárolóban nagy mennyiségű kartonpapír és azok készítéséhez használt alapanyagok kaptak lángra. A helyszínre elsőként a helyi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik az oltással egyidejűleg egy propánbutángáz-palack tárolót is kiürítettek. A lángokat a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a pusztaszabolcsi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltókkal közösen fojtották el. A tűzben a raktárral egybeépített üzemcsarnok falazata mögött további kartonpapír-göngyölegek gyulladtak meg. A tűzoltók a tárolóépület lemezborítását éjszaka erőgépekkel megbontották. A teljesen átizzott papírgöngyölegeket hétfő délelőttre oltották el. A tűz oltása az utómunkálatokkal csaknem tizenöt órán át tartott.

Fotó: Jákli Péter tűzoltó törzsőrmester, dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság

Frissítés

A police.hu hozzátette, rendőrök irányítják a forgalmat a dobozgyár közelében.

A 6219-es számú út 10-11 kilométerszelvényében, Mezőfalva belterületén az út mellett lévő dobozgyár 2019. március 17-én 19 óra 25 perc körül kigyulladt. A tűzoltó munkálatok befejezéséig a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A forgalom rendőri irányítás mellett halad. Kerülni Daruszentmiklós felé lehet.

03.17

Az egyenruhások a forgalomkorlátozást 23 órakor feloldották, az útszakasz ismét zavartalanul járható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!