Frissen Fejérből

2022.01.14. 13:18

Új információk a fehérvári kórházi tragédia kapcsán

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, súlyos tragédia történt a fehérvári kórházban csütörtökön a délutáni órákban.

Baráth Eszter

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ambuláns ellátására érkező férfibeteg a csütörtöki napon kora délután - eddig tisztázatlan körülmények között - a lépcsőházban, feltehetően felsőbb emeletről a földszintre vetette magát, aki az esés közben szerzett súlyos sérülések következtében elhunyt.

 

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik az alábbi választ adták:

A rendőrségre bejelentés érkezett 2022. január 13-án 13 óra 30 perc körül, hogy egy férfi Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház területén lévő lépcsőházban lezuhant. A 60 év körüli férfi az esés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. Az eset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja az általános közigazgatási rendtartás keretein belül.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!