A társakat még keresik

2023.08.03. 15:30

Italt loptak a zichyújfalui üzletből – egy sárosdi férfit elkaptak

Az egyik helyi üzletből loptak italt többen még július utolsó napjaiban.

Szanyi-Nagy Judit

Július 28-án értesítették a rendőrséget

Fotó: Olvasónk

Minderről olvasónk tájékoztatta lapunkat, aki javasolta: az esettel kapcsolatban kérdezzük meg a rendőrséget is, mivel részben sikerült nyakon csípniük a tolvajokat. Így is tettünk.

Kérdéseinkre válaszul a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megírta: július 28-án délután bolti lopásról tett bejelentést egy alkalmazott. Elmondta, az Ady Endre utcában található élelmiszerboltban három személy több üveg Jägermeister alkoholos italt pakolt hátitáskába, majd fizetés nélkül távoztak a Vasút utca irányába. Az alkalmazottak megpróbálták az elkövetőket visszatartani, ez azonban nem sikerült. Egy szemtanú a rendőröknek arról számolt be, hogy látta a két elkövetőt a Vasút utcában egy autóba beszállni, társukat azonban hátrahagyták. A polgárőrök segítségével a járőrök elfogták a gyalogosan közlekedő 27 éves sárosdi férfit, akit a rendőrségre előállítottak és gyanúsítottként kihallgatták lopás megalapozott gyanúja miatt.

Az üzlet biztonsági kamerája által rögzített felvételek elemzése és a tanúk által elmondottak alapján az elkövető társainak felkutatása az augusztus 2-ai válaszadáskor még folyamatban volt – tudtuk meg.

Karnok Csaba
Illusztráció!
Fotó: Karnok Csaba/Délmagyarország

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!