Ügyészségi hírek

2024.06.18. 17:21

Késsel fenyegetőzött egy férfi egy dunaújvárosi szórakozóhelyen

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki késsel fenyegette meg a sértettet egy dunaújvárosi szórakozóhelyen.

Feol.hu

Forrás: Pexels

A vádirat szerint a férfi 2024. április 2-án egy dunaújvárosi sörözőben, – ahol egykori élettársa a pultos – szerelemféltésből az italozóba érkező sértettet meglökte. A férfi egy műanyag reklámtáblának esett, amely összetört. A sértett védekezett a vádlott támadásával szemben, megpróbálta magától ellökni, azonban a vádlott ököllel megütötte, amelytől a sértett a földre esett. A földön fekvő férfit a vádlott kétszer a fején megütötte, majd a sértettnek sikerült felállnia, azonban ekkor a vádlott elővett egy 10-15 cm pengehosszúságú kést és azzal fenyegette meg a sértettet, hogy leszúrja. A vádlott támadásának az vetett véget, hogy a pultos értesítette a rendőrséget. – olvasható az ügyészség közleményében.

A terhelt erőszakos, durva magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyészség vádiratában a férfival szemben, tárgyalás mellőzésével közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!