Közlekedési baleset - válaszolt az OMSZ

2024.06.06. 12:10

Mekkora lehet a baj? - szemtanúk szerint mentőhelikopter is érkezett az M7-esre! (Frissítve!)

Kecskés Zoltán

A szemtanúk szerint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Fotó: FMH/Archív

Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 29-es kilométerszelvényénél, Martonvásár közelében– adta hírül a vármegyei a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az M7 – M1 autópálya figyelő közösségi oldalára feltöltött képek és bejegyzések mentőhelikopterről is írnak.

A katasztrófavédelem arról is tájékoztatott, hogy az érdi hivatásos, valamint a martonvásári önkéntes tűzoltók a mentőkkel közösen egy embert kiemeltek az egyik járműből. Egy sávon halad a forgalom, az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani  – olvasható.

Időközben a rendőrség is közleményben közölt részleteket a balesettel kapcsolatban: „Egy sávon halad a forgalom Martonvásár térségében. Közúti közlekedési baleset történt 2024. június 6-án 10 óra 40 perckor az M7-es autópálya, Budapest felé vezető oldalán, ahol egy személygépkocsi egy kiépített útterelésnél kihelyezett ütközésienergia-elnyelő berendezésnek (TMA) csapódott."

Az esettel kapcsolatban felkerestük az  Országos Mentőszolgálat sajtóosztályát, amint visszajeleznek, közölni fogjuk!

Frissítés: két sérült!

A FEOL megkeresésére az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa, Udvardi-Lakos Luca elmondta: „A helyszínre mentőgépkocsit és mentőhelikoptert is riasztottunk, bajtársaink egy súlyos sérültet légi úton, egy könnyebb sérültet pedig földi úton szállítottak kórházba."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!