Kék hírek

2024.08.09. 10:22

Kétszer is kirabolta ismerősét a férfi

Kétszer is kirabolta ismerősét egy férfi, így a Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványának megfelelően a nyomozási bíró meghosszabbította letartóztatását.

Déri Brenda

1439784554

Fotó: Shutterstock

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi február végén megjelent a sértett házában és a konyhában talált 5 ezer forintot zsebre tette, majd távozni akart, de a sértett a pénz visszaadását követelte. A férfi erre nem volt hajlandó és további pénzt követelt, valamint bántalmazta a sértettet.

A férfi július elején újra elment ismerőséhez, a hűtőszekrénynek lökte, a zsebeit átkutatta, és 90 ezer forintot elvett tőle. 

A férfi cselekménye rablás bűntett megállapítására alkalmas. Erre, valamint a bűnismétlésre figyelemmel a férfit a bíróság még júliusban letartóztatta. Mivel az ügyben a nyomozás még folyamatban van, ezért az ügyészség indítványozta a letartóztatás meghosszabbítását, amivel a bíróság egyetértett, és az ügyészi indítvánnyal egyezően a kényszerintézkedés határidejét meghosszabbította.


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában