A lakosság segítségét kérik

2024.08.27. 11:37

Szemtanúkat keres a rendőrség egy zebrán történt baleset miatt!

A székesfehérvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy fehérvári gyalogos átkelőhelyen történt baleset tisztázása érdekében. A felhívást néhány napja tették közzé, de még segítség nem érkezett.

Kecskés Zoltán

Egy személygépkocsi nekiütközött egy kerékpárt toló kisfiú biciklijének Fehérváron.

Fotó: MW/Archív

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság általános szabálysértési eljárást folytat egy közúti baleset miatt. Történt ugyanis, hogy augusztus 22-én 18:00 óra körül Székesfehérváron, a Budai út – Zentai utca kereszteződés gyalogos átkelőhelyén egy személygépkocsi nekiütközött egy kerékpárt toló kisfiú biciklijének. Az autó vezetője az ütközés után kiszállt a járműből, a gyermekhez ment, állapotáról érdeklődött, majd elhagyta a helyszínt. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár azonban keletkezett. 

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség felhívást tett közzé, ám elektronikus megkeresésünkre levelükben arról adtak tájékoztatást, hogy ez idáig nem érkezett bejelentés, így továbbra is várják mindazokat, akik információval rendelkeznek. Mindezt megtehetik személyesen a rendőrkapitányságon vagy a 06-22-541-600-as telefonszám 2301-es mellékén, valamint a 112-es segélyhívó számon. 

Elektronikus úton a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatához érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Ön által megjelölt balesettel kapcsolatban lakossági bejelentés válaszadásunkig nem érkezett. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása és a szabálysértési eljárás eredményes lefolytatása érdekében kéri a szemtanúk jelentkezését. A felhívás annak visszahívásáig aktuális.

 – olvasható levelükben.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában