Baleset

22 órája

Autónak hajtott egy bicikliző fiatal a gyalogátkelőn – videóval

Nem nézett körül és szabálytalanul hajtott át a szárazréti körforgalom gyalogos-átkelőhelyén egy bicikliző fiatal még október 10-én Székesfehérváron, aki így nekiütközött egy autósnak – számolt be a hírről a bpiautsok.hu.

Szabó Róbert

Nem szállt le a biciklijéről a zebra használtakor a fiatal kerékpáros

Fotó: bpiautosok.hu

Az oldal egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette az esetet a délutáni órákban, 15.50 óra körül még október 10-én Székesfehérváron a szárazréti körforgalomnál.

– Sajnos a biciklis nem nézett körül és szabálytalanul biciklin ülve nekiment egy szabályosan közlekedő autó hátuljának. A kerékpáros szerencsére nem sérült meg – írta a bpiautosok.hu olvasója a lapnak. Kiemelte, az autót vezető hölgy megállt a buszmegállóban és odaszaladt a kisfiúhoz.

A lentebb látható videón látszik, hogy a biciklis két autó között ment át, így a másik oldalon érkező hölgy nem is láthatta a szabálytalankodó fiatalt, aki az autó leghátuljának ment neki, magyarán nem elütötte a gyermeket, hanem az ment neki a járműnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában