Rendőrkézen a bűnbanda újabb tagjai

13 órája

Rajtaütés: móri dílereket kapcsoltak le a Fejér zsaruk (videó!)

Látványos videón ahogy összehangolt akció során a nyomozók lecsaptak a móri dílerekre. A rajtaütés még kedden történt. A gyanúsítottak házkutatása során kábítószergyanús anyagokat és az előállításhoz alkalmas berendezéseket is találtak, valamint több millió forint értékben foglaltak le eszközöket.

Kecskés Zoltán

Nyolc fővel bővült az elkövetői kör

Forrás: Fejér vármegyei rendőrség

FEOL-on időről időre beszámolunk sikeres rendőrségi akcióról, így történik ez most is. Egy újabb szálat varrtak el az egyenruhásaink egy tavalyi ügy kapcsán, amikor egy 53 éves nővel, 25 éves fiával és egy 38 éves férfival szemben folytattak nyomozást kábítószer-kereskedelem bűntette miatt. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság tovább görgette a szálakat, a munkájuk pedig beérett, a rajtaütés sikeres volt: több mint egy éves felderítés után újabb nyolc embert gyanúsítanak kábítószer értékesítésével, közülük egy 27 éves és egy 35 éves férfit őrizetbe vettek, kezdeményezik letartóztatásukat.

rajtaütés_díler_mór_rendőrség
Jelene a rendőrségi rajtaütésről.
Forrás: Fejér vármegyei rendőrség

A rendőrség arról is beszámolt razzia kapcsán, hogy a gyanú szerint mindannyian tevékenyen részt vettek a kábítószer értékesítésében. A rendőrök a gyanúsítottak otthonaiban tartott kutatás során lefoglaltak autókat, mobiltelefonokat és több mint 17 millió forintot is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában