Székesfehérváron fosztogatott, milliókat lopott a kocsikból

3 órája

Rendőrkézen: ritka pofátlan tolvajt fogtak a rendőrök (videó!)

Készpénzt, okiratokat és értéktárgyakat is lopott az a büntetett előéletű férfi, aki parkoló autókat fosztott ki Székesfehérváron. Sőt, olyan is történt, hogy közvetlenül a tulajdonosa mellől csent el egy aranyékszereket is tartalmazó női táskát több mint 6 millió forint értékben. A leleményes fosztogatót elkapták, rendőrkézen van.

Kecskés Zoltán

Illusztráció: Minden alkalmat megragadott a székesfehérvári fosztogató.

Forrás: iStock

A Fejér vármegyei rendőrök tájékoztattak, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás miatt folytat eljárást egy minden lehetőséget megragadó 30 éves tolvajjal szemben. Legyen szó lehúzott ablakról vagy nyitott ajtóról, ő egyből „büntetett". Ám volt olyan alkalom is, amikor a sértett tetten érte az idegent, de az nem tudta feltartóztatni. Azóta már szerencsére rendőrkézen van.

rendőrkézen_tolvaj_Székesfehérvár
Büntetett előéletű férfi került a rendőrök kezére. Készpénzt, okiratokat és értéktárgyakat is lopott az a büntetett előéletű férfi
Fotó: City Magazin/Archív

A rendőrségi közleményből kiderül, a büntetett előéletű férfit, mivel tartózkodási helyén nem találták, végül Győrben kapták el elfogatóparancs alapján csütörtökön. Bérelt szobájában pénzt, ékszereket foglaltak le, továbbá a lopásokhoz használt autót is megtalálták a nyomozók. A székesfehérvári nyomozók őrizetbe vétele mellett kihallgatták, majd kezdeményezték letartóztatását. A rendőrök vizsgálják, hogy további bűnesetekkel összefüggésbe hozható-e a gyanúsított.

Néhány nappal ezelőtt pedig megyénk második legnépesebb településén, Dunaújvárosban fogtak tolvajt egyenruhásaink, aki szintén autókból lopott.

A vezető képünk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában