Szent István Általános Iskola

2018.02.09. 07:30

Áll a bál a kálozi iskolában, farsangolnak a diákok

Farsangi mulatság van pénteken az iskolában, énekkel, tánccal – és természetesen az elmaradhatatlan jelmezes iskolai jelenléttel ünnepelnek kicsik-nagyok.

Szanyi-Nagy Judit

Pörgős szoknyák, jampi csókkirály, mosolygós diákok

Fotó: Szanyi-Nagy Judit

Farsangi főpróbát tartottak csütörtök délelőtt a kálozi Szent István Általános Iskola alsó tagozatos tanulói. A műsorokat pénteken láthatják élesben a diáktársak és a tantestület: az alsósok táncos, énekes és jelmezes produkciókkal szórakoztatják majd az aulában összegyűlő közönséget.

Lapunk munkatársa a negyedikesek főpróbáját követhette nyomon: a gyerekek magyar retrót és egy kis afrikai hangulatot csempésztek a táncos-jelmezes műsorba – volt ott Hotel Menthol és csókkirály is.

Pörgős szoknyák, jampi csókkirály, mosolygós diákok
Fotós: Szanyi-Nagy Judit

Mint azt Vörösné Virág Erzsébet diákönkormányzat-vezetőtől megtudtuk: a DÖK által szervezett tanítás nélküli munkanapon a felsősök is aktívak. Ők termenként különböző versenyeken, programokon vehetnek részt, és a tanárnőjük, Szelessné Csizmadia Márta által készített ruhákat ölthetik magukra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában