Katasztrófavédők

2018.03.09. 08:58

Konferenciát tartott az iparbiztonsági szakterület Veszprémben

Érdekes előadásokkal és tanácskozással egybekötött ADR konferenciát szervezett közösen a Fejér és a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság március 8-án, csütörtökön Veszprémben.

Katasztrófavédelem

A megnyitót követően Nagy Zsolt, a Biztonsági Tanácsadók Nemzetközi Szakmai Egyesületének elnöke tartott előadást a veszélyes áru-szállítás témájában, amely feldolgozta mindazokat az aktuális kérdéseket, amelyek érintik a szakterületet a jövőben. Ezután Kovács Ottó tű. alezredes, a pápai katasztrófavédelmi kirendeltség iparbiztonsági felügyelője ismertette az állomány számára a hatósági ellenőrzés menetét, valamint az ADR ellenőrzések tapasztalatait. Az utolsó előadás során Kozma Sándor tű. ezredes a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Veszélyes Szállítmányok Főosztályának vezetője ismertette az országos statisztikai adatok tükrében az ellenőrzések során feltárt hiányosságokat.

A program zárásaként konzultációra került sor a szakemberek között, amelynek során lehetőség nyílt a jogszabályi változások még jobb megismerésére, valamint a jövőbeni képzések és felkészítések témáinak megtárgyalására is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában