Vártúra és "Ki mit tud?"

2018.04.09. 08:30

Iskolai hét és kirándulás jár a pusztaszabolcsi diákoknak

Zajlik az élet az iskolákban: Józsefes-hét kezdődik, erdélyi vendégdiákok érkeztek.

Bokros Judit

Margitsziget, hátizsákos gyerekek, kirándulók, kirándulás, sétálók, turisták a Margitszigeten meleg, kánikula, gyermek, szabadidő

A Szabolcs Vezér Gimnázium és Szakgimnázium több éve partnerségben áll a székelyudvarhelyi Benedek Elek Pedagógiai Líceummal. Minden évben más tematikus témát dolgoznak föl úgy, hogy a diákok ellátogatnak a partnertelepülésre. Ezúttal az erdélyiek jöttek, akik majd egy hétig vendégeskedtek itt. A pár nap alatt vártúrát tettek, tehát hazánk több várához látogattak el. Az itt tapasztalt élményeket aztán dokumentálják is az éves program végén. A József Attila Általános Iskola pedig a Józsefes-hétre készül, amely április 11-én, szerdán kezdődik. A megnyitó aznap délelőtt egy költészet napi műsor lesz, a névadóra is emlékezve. A programdús hét során rendezik meg például a „Ki mit tud?”-ot, valamint a házi népdaléneklési versenyt is, ezekre csütörtökön és pénteken kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában