Gratulálunk!

2018.05.11. 11:00

Szakmai vetélkedőn nyertek a fehérvári Merész sebészek

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezete idén is megrendezte a szakmai vetélkedőt, amelyet a Merész Sebész csapat nyert meg.

FMH

A győztes csapat tagjai: Földesiné Ferenczi Tünde, Schlauszki Ferencné, Turi Viktória Edit és Szabó Brigitta

Fotó: szervezők

A megyei döntőben hat dunaújvárosi és székesfehérvári csapat, a Sürgetők, a Delima, a Neuro Angels, a Merész Sebész, a Parvus Nucleus és a Krónika mérte össze tudását. A versenyzőket és a zsűrit Pál Judit, a kamara megyei alelnöke köszöntötte. A feladatok színesek, kreatívak, de kiemelkedő szakmai tudást igénylőek voltak. A verseny gyakorlati része a Bugát Pál szakgimnázium, szakközépiskola jól felszerelt demonstrációs termében zajlott, a versenyfeladatokat fantomokon, illetve önkéntes „betegeken”

hajtották végre.

Tisztelegve Semmelweis Ignác emléke előtt, az elméleti feladatok a tudós orvos életére, munkásságára is kiterjedtek. A zsűri elnöke Babonits Tamásné, az országos szervezet általános alelnöke volt. Az értékelés során nem volt könnyű dolguk, jól felkészült versenyzők vettek részt a vetélkedőn.

Az első helyezett a Fejér Megyei Szent György EOK Általános Sebészeti Osztályának Merész Sebész csapata lett. A vándorserleget és a díjakat Bokorné Sike Erika, a megyei területi szervezet elnöke adta át.

A győztes csapat tagjai: Földesiné Ferenczi Tünde, Schlauszki Ferencné, Turi Viktória Edit és Szabó Brigitta
Fotós: szervezők

A második helyen a Sürgetők csapata, a harmadik helyen pedig a Neuro Angels együttese végzett. A megyei győztes az előző évekhez hasonlóan az országos vetélkedőn képviseli a megye szakdolgozóit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában