Családbarát Ország – Védőháló

2018.07.20. 08:30

Szakácskönyvet és serleget kaptak a sáregresi családi nap győztesei

A Sáregresért Közhasznú Egyesület az emberi erőforrás fejlesztési operatív program Családbarát Ország – Védőháló a családokért pályázatán nyert forrást a családi nap megrendezésére.

V. Varga József

Az ötéves Kamillának Oroszi István fazekas segédkezett a korongozásban, a kis csupor formálásában

Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

Az egresért egyesület a hétvégén – az önkormányzat közreműködésével – a többi között főzőversenyt is rendezett. A pálmát a Sáregresi Tagóvoda különítménye vitte el, bográcsukban sertéspörkölt rotyogott, melyet nokedlivel és kovászos uborkával kínáltak ebédre. Második lett a Csipet Csapat – Apukák, harmadik pedig a Pinczési Family. Különdíjat kapott a Cecei Jóbarátok csapata és a Sáregresi Népdalkör. Emléklap járt a Csipet Csapat – Anyukák, a Csipet Csapat – Lurkók, a Cecei Általános Iskola és az Erkel Utca alakulatának.

Az ötéves Kamillának Oroszi István fazekas segédkezett a korongozásban, a kis csupor formálásában
Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

Gazdára találtak az oklevelek, a gravírozott dísztányérok, a győzteseknek szakácskönyvet ajánlott fel a sáregresi fazekas Oroszi család. A kispályás focitorna kupáját a Kolozsvári Utca válogatott gárdája hódította el, megelőzve a Csipet II., a Csipet III. és a Csipet I. társaságát. A legjobb kapus díját Kacz Dávid kapta, a legjobb mezőnyjátékosét Bögyös Bendegúz, a gólkirályi címet Engel Krisztián zsebelte be. Díjazták a legfiatalabb és a legidősebb játékost is, Szabó Zoltán, illetve Bakonyi Zsolt személyében. A résztvevőknek érem, emléklap és ajándékcsomag dukált.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában