infrastrukturális fejlesztések

2018.10.01. 07:15

Befektetés Nádasdladány jövőjébe

Varga Tünde polgármesterrel a falu sikeres terület- és településfejlesztési operatív program pályázatait vettük sorra.

V. Varga József

Varga Tünde polgármester

Fotó: FMH-archív

Az egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztésére, az egészségház korszerűsítésére 34,96 millió forintot nyert az önkormányzat, a projekt tervezett befejezési dátuma 2018. október vége. Az önkormányzati és polgármesteri hivatal épületének energetikai korszerűsítésére, egyebek között az épület valamennyi homlokzatának hőszigetelésére 19,81 millió forintot nyertek, a várható befejezési határidő november 30-a.

Varga Tünde polgármester
Fotó: FMH-archív

 

A település közlekedésfejlesztésére, különösen a faluközpontban kialakult fokozott balesetveszély megszüntetésére, és buszsáv kialakítására 98,05 millió forint támogatáshoz jutottak, a projekt tervezett befejezési dátuma december vége. A község turisztikai infrastrukturális fejlesztésére, közte a Nádasdy-kastély szolgáltatásainak bővítésére 125,19 millió forintot nyert az önkormányzat, a tervezett befejezési határidő 2019 március vége. A bölcsőde kialakítására 54,99 millió forintot nyertek, befejezése a jövő év őszére várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában