Városi Szilveszter

2018.12.29. 08:00

Forgalomkorlátozás lép életbe szilveszterkor a Zichy ligetnél

A Mátyás király körutat több csomópontban lezárják a székesfehérvári Városi Szilveszter rendezvényei miatt.

Feol.hu

A Városi Szilveszter rendezvényei miatt december 31-én 17 órától 2019. január 1-jén 10 óráig a Mátyás király körutat teljes szélességében lezárják az Ybl utca csomópontban és a Dózsa György út – Várkörút csomópontban, a Mátyás király körút – Zichy liget csatlakozásában.

A forgalomkorlátozás miatt ebben az időpontban

  • a Mór, Zámoly, valamint Lovasberény irányából / irányába közlekedő országos és regionális járatok a Várkörút – Budai út terelőútvonalon közlekednek
  • A forgalomkorlátozásban érintett HELYI autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

  • A „17”-es autóbuszvonal járatai mindkét irányban Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget – Dózsa Gy. út – Várkörút terelőútvonalon közlekednek. Kimaradnak az alábbi megállóhelyek: Szabadságharcos út, Ybl M. ltp.
  • A „26”, „26A”, „27” és „38”-as autóbuszvonal járatai mindkét irányban a Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget – Dózsa Gy. út – Szekfű Gy. u. terelőútvonalon közlekednek. Kimarad az alábbi megállóhely: Ybl M. ltp.
  • A külső végállomás irányába közlekedő helyi autóbuszjáratok az Ybl M. ltp. elnevezésű megállóhely helyett a terelőútvonalon rendszeresített Uszoda elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

    A belső végállomás felé közlekedő autóbuszjáratok az Ybl M. ltp. elnevezésű megállóhely helyett a Palotai úton lévő Gellért u. elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

    A terelésben érintett, külső végállomás irányba közlekedő helyi autóbuszjáratok a terelőútvonalon lévő III. Béla király térelnevezésű megállóhelyen nem állnak meg.

     

    Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető: 22/ 311-378 Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

    Utasaink észrevételeit és javaslatait a [email protected] e-mail címen várjuk.

     

    Vezető képünk illusztráció!

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában