a tervezés hónapok óta folyik

2019.01.17. 18:00

Érdekegyeztető ülés Fehérváron

Ülésezett szerdán az Érdekegyeztető Fórum, amely a város vezetése, valamint a közszférában dolgozókat képviselő szakszervezetek közötti információáramlást, a szociális partnerek konzultációját biztosítja.

FMH

Amint az önkormányzati kommunikációs központ beszámolt róla, Égi Tamás gazdaságért és pénzügyekért felelős alpolgármester vezette az ülést. Mészárosné Jasztrapszky Regina gazdasági igazgató a 2019. évi költségvetés kapcsán elmondta: a tervezés hónapok óta folyik. A szakterületekkel, intézményekkel még zajlanak az utolsó egyeztetések, melyek nyomán – a jogszabályban meghatározottak szerint – a költségvetésről a város közgyűlése tárgyal majd februárban. A közszférát az ülésen a Bölcsődei Dolgozók, a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók, a Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak, a Pedagógusok Szakszervezete és a Székesfehérvári Intézményi Központ képviselte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában