Társklubjaikkal együtt ünnepeltek a miklósiak

2019.01.28. 07:30

Születésnapi ünnepség a negyvenes szám jegyében

Negyvenéves születésnapját ünnepelte szombaton a Sárszentmiklósi Nyugdíjasklub. Köszöntőkkel, műsorral, vigassággal, fehérasztal melletti anekdotázással.

V. Varga József

A férfiemberek is megmutatták színjátszó tehetségüket

Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

A hölgyek oldalt a süteményeket rendezgették, az urak a fehér- és vörösborokat töltögették kancsókba. A harminchat tagot számláló miklósi csapat töbörzsöki, sárbogárdi és sárhatvani társklubjaival együtt ülte meg alapításának jeles évfordulóját. A Sárszentmiklósi Közösségi Ház nagytermében, bázisukon a dekoráció, de még a szalvéta is a negyvenes számnak adózott. Deák István, a klub hetedik elnöke beszámolójában impressziókat villantott fel a gazdag, mozgalmas esztendőkből, kezdve a termelőszövetkezetes hőskortól a rendszerváltás évein keresztül napjainkig.

A férfiemberek is megmutatták színjátszó tehetségüket
Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

Köszöntötte a szépkorúakat Sükösd Tamás, a város polgármestere és Balogh Istvánné Mária, az Életet az Éveknek nyugdíjas szövetség megyei elnöke. Erzsébet és Sarolta asszony az alapítókat képviselte az összejövetelen. Nem vagyunk már mai lányok… – jegyezte meg mosolyogva a krónikásnak a 93 esztendős Huszár Józsefné és a 86 éves Ágota Józsefné. A születésnapi randevú vidám műsorral, ízletes vacsorával, hangulatos zenével és tánccal, izgalmas tombolával folytatódott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában