Legyen minden napunk teljes értékű és fájdalommentes!

2019.05.13. 07:50

Május 18-án középpontba kerül a gerinc Fehérváron

Nem csak a fehérváriakat várják május 18-án szombaton a MOL Arénába, az Ország Gerinctornájának rendezvényeire.

Borsányi Bea

„Országos felmérések szerint kisgyerekektől az idősekig sajnos szinte minden korosztályt érintenek a gerincbetegségek, így például a gerincferdülés, az ülőmunka következményeiként, vagy éppen a csontok változása miatt kialakult egyéb problémák. Ezért is tartjuk fontosnak a rendezvény támogatását, amelyre minden családot, kicsiket és nagyokat is várunk”, mondta Brájer Éva alpolgármester a rendezvény sajtótájékoztatóján.

A nap mottója: Legyen minden napunk teljes értékű és fájdalommentes! Ennek jegyében délelőtt 9.30 és délután 17 óra között folyamatos programokkal várják az érdeklődőket, akik 1000 forintos regisztrációs díj ellenében vehetnek részt a délelőtti tematikus előadásokon, illetve az ezt követő tornákon, edzéseken, amelyek kifejezetten a gerincvédelem jegyében zajlanak. Szakértők segítenek megérteni a gerincünk normál működését és a gerincproblémák megelőzését, illetve a már kialakult problémákra többféle terápiás módszert mutatnak be. Délután olyan workshop is lesz, amelyre kifejezetten testnevelőtanárokat és pedagógusokat várnak, hogy megmutassák, hogyan lehet a testnevelésórákon nagyobb hangsúlyt fektetni a gerincvédelemre. A nap folyamán gyerekek számára is tartanak foglalkozásokat, illetve állapotfelmérésre, szűréseken történő részvételre, kisebb kezelésekre is lehetőség nyílik a helyszínen.

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában