szavazás

2019.07.15. 11:00

Olvasóink imádják a Királyi Napok hangulatát

Hamarosan kezdődnek a Királyi Napok Székesfehérváron, ezért arra voltunk kíváncsiak, Olvasóink mit szeretnek a fesztiválban.

Feol.hu

Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

Hatalmas tömegeket vonz Székesfehérvárra a Királyi Napok rendezvénysorozat. Önök mit várnak idén a legjobban a programok közül?

A legkevesebben, a szavazók csupán 10%-a várja az óriásbábok vonulását, bár ez az alacsony szám annak is betudható, hogy a rendezvény előtt 4 hétvégén körbeviszik őket, így alaposan meg lehet nézegetni a bábokat.

A koronázási szertartásjátékot is várják Olvasóink, amely minden évben újabb és újabb történetet dolgoz fel Árpád-házi királyaink életéből színvonalas műsorral.

A Nemzetközi Néptáncfesztivál is sokakat megmozgat, Olvasóink 21%-át ezek a programok érdeklik a leginkább. Színes, pörgős szoknyák, copfok és mindenféle kultúra keveredik ilyenkor a város utcáin!

A legtöbben azonban nem tudtak kedvenc programot választani, egyszerűen úgy imádják a fesztivált, ahogy van! Erre az opcióra 56%-uk voksolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában