szavazásösszesítő

2020.01.20. 11:00

Olvasóink szerint gyors változásra van szükség az ausztrál tűzvész megfékezéséhez

Néhány napja már örömhírrel szolgáltak a déli féltekéről: eleredt ugyanis az eső, több nagy tűzfészket oltva el ezzel. Azonban a vésznek még mindig nincs vége.

feol.hu

A NASA Földi Obszervatóriuma által 2020. január 9-én készített műholdfelvétel az erdőtüzek sújtotta dél-ausztráliai Kenguru-szigetről

Forrás: MTI/EPA

Fotó: -

Az egész világot megrázta az Ausztráliában tomboló tűzvész, mely megállíthatatlannak látszik. Pár napja ugyan csökkentette a tűz erejét és mértékét az eső, még mindig rengeteg helyen lángol a bozót.

Korunk talán egyik legnagyobb természeti katasztrófája zajlik jelenleg Ausztráliában, soha nem látott méretű és hevességű tüzek tombolnak 10,7 millió hektárnyi, vagyis körülbelül magyarországnyi területen – írja közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere. Székesfehérvár 10.000 eurót ajánlott fel az ausztrál kormánynak. Ön milyen megoldást lát a tűzvész megfékezésére, kérdeztük Olvasóinktól?

A szavazóink több, mint fele szerint gyors változásra van szükség. Közel 20%-uk úgy gondolja, hogy nincs semmi tennivalónk, ugyanis ez egy természetes folyamat. A szavazóink 17%-a örül, hogy egyre többen adakoznak, míg Olvasóink 10%-át nem érdekli a tűzvész, hisz messze van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában