Tanulás tankönyvek nélkül

2020.08.04. 12:27

A Waldorf oktatással ismerkedhettek Fehérváron

Hétfő délután az egyik székesfehérvári kávézó udvarában várták az érdeklődőket a Fehér Vár Waldorf Iskola pedagógusai és diákjai egy kötetlen beszélgetésre.

Elekes Gergő

Sokan gyűltek össze a kávézó udvarában, hogy feltegyék kérdéseiket

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, az intézmény különböző programokkal igyekszik népszerűsíteni szeptemberben induló gimnáziumi képzését. Nemrégiben örömzenéléssel lepték meg a fehérváriakat a Virágóránál, most pedig egyfajta kerekasztal-beszélgetésre várták mindazokat, akik érdeklődnek a Waldorf oktatás iránt.

Sokan gyűltek össze a kávézó udvarában, hogy feltegyék kérdéseiket
Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A kötetlen hangulatú esemény házigazdája a gimnáziumi alapítókör tagjai, Sztrelkó Nikoletta és Ásmány Gabriella, a tavalyi 8. osztály osztálytanítója, a gimnáziumi osztály osztálykísérője, magyar és kézimunka tanár voltak, akik már Waldorf gimnáziumban tanuló és végzett diákokat is meghívtak az eseményre, hogy meséljenek az érdeklődőknek saját újtukról, tapasztalataikról. Ezáltal fontos információkat tudtunk meg az epochális oktatási rendszerről, annak felépítéséről, a szabadságról és a szabályokról, a kérdések között pedig a waldorfos diákok lágy zeneszóval varázsolták el a jelenlévőket. Egy biztos: kérdés nem maradt megválaszolatlanul a délután folyamán.

Kapcsolódó cikk:

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/lagy-dallamokkal-nepszerusitettek-az-indulo-fehervari-gimnaziumot-4166765/[/embed]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában