százötvennél is több hely készült

2020.09.09. 07:15

Már beparkolhatunk az új kórházparkolóba

Már használható a kórház mellett, a Seregélyesi út és a Kikindai utca találkozásánál lévő százötvenhat új, ingyenes parkoló.

Majer Tamás

Kedden akár válogatni is lehetett a parkolóhelyek között a kórház közelében!

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A kórház környékén túlnyomórészt mindenféle költség nélkül állhat meg az arra járó. Legyen akár kezelésre érkező páciens, beteglátogató rokon, akár a Halesz játszóterére – hóna alatt gyerekekkel – igyekvő szülő. Persze csak akkor állhat meg az autós, ha talál helyet.

No, ezen a helytaláláson segít az elkészült 156 parkoló. Mint arról már az építkezés idején hírt adtunk, 176 millió forintot kóstált a beruházás. Egyébként még hivatalosan nincsen kész, jelenleg próbaüzemben működik a parkoló, de ez alighanem csak adminisztrációs nyavalya, a gyakorlatban simán használható. Jegyezzük meg, az átadás hivatalos határideje a hónap közepe, az meg még nincs is itt.

Kedden akár válogatni is lehetett a parkolóhelyek között a kórház közelében!
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A keddi nap folyamán, ottjártunkkor, talán a parkoló fele volt foglalt, másik fele üresen várakozott. Vagyis: válogatni lehetett a parkolóhelyek között a kórház közelében!

Amúgy kedden délelőtt a környék többi parkolója – a kórház Hunyadi utcai parkolói, a Halesz melletti helyek, a Madách utcában már régen ideiglenesen létesített parkolók, és a többi. – ugyanúgy zsúfoltak voltak, mint máskor. Ebből is látszik, mennyire kellett az új, százötvenhat autót befogadni képes parkoló. Van benne négy, mozgássérültek számára fenntartott hely is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában