egy kis kedvesség

2021.03.09. 15:29

Rejtélyes üzenetek ütötték fel a fejüket a megyeszékhelyen, vajon mit jelentenek?

Olyan időket élünk, amikor egy mosoly többet tud mondani akár ezer szónál is. Persze ehhez el kell érni, hogy felfelé görbüljön a száj, egy fehérvári hölgy pedig pont ezen munkálkodik szabadidejében.

feol.hu

Akár munkája miatt jár arra, akár kutyájával sétál, mindig van egy megfelelő hely, ahova kiteheti üzenetét.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szabó Borbála 2021 március elején úgy döntött, elindít egy oldalt a népszerű közösségi oldalon, „Egy kis kedvesség Fehérvár” néven. A cikk írásakor 220 követőt tudhat magáének, ez a szám azonban szerencsére megállíthatatlanul növekszik, egyre többen kapcsolódnak be a kezdeményezésbe. Hogy miről is van szó pontosan? Egy kis kedvességről, apró figyelmességről. Borbála mindig is jobban szeretett adni, mint kapni. A kialakult vírushelyzetben a szomorkodás helyett úgy döntött, mosolyt fog csalni az emberek arcára, örömkönnyeket a szemükbe.

Szerintem ez a legszebb dolog a világon!

Nincs is másra szükség, mint egy papírlapra, ragasztóra, tollra, egy szép idézetre és természetesen az önzetlen szeretetre. Borbála megpróbál majd mindennap kitenni a város különböző pontjain egy-egy kedves üzenetet, melyekben motiváló gondolatokat, vagy egy szép versrészletet oszt meg a megtalálókkal.

„Örül az én lelkem, mikor simogatlak, s érzem a tiéd is visszamosolyog” – Aranyosi Ervin

A kezdeményezés célja tehát, hogy minél több emberhez jusson el pozitív gondolat ezekben a nehéz időkben. Szerencsére a siker sem maradt el, már az első napon kapott pozitív visszajelzést Borbála, aki szeretné, ha minél többen csatlakoznának és tennének ki hasonló üzeneteket Székesfehérváron.

Akár munkája miatt jár arra, akár kutyájával sétál, mindig van egy megfelelő hely, ahova kiteheti üzenetét.
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában