Frissen Fejérből

2021.11.16. 15:00

Eszmék és politikai mozgósítás – Új előadással készül az MCC

Pódiumbeszélgetés egy könyvbemutató keretében – ezt kínálja az MCC következő eseménye.

FMH

Budapest, 2019. március 24. Clifford D. May amerikai újságíró, a washingtoni székhelyû Foundation for Defense of Democracies (Alapítvány a Demokráciák Védelméért) agytröszt alapítója és elnöke beszédet mond a Mathias Corvinus Collegium (MCC) háromnapos migrációs konferenciájának zárónapján a Várkert Bazárban 2019. március 24-én. MTI/Soós Lajos

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Soós Lajos

MCC, avagy Mathias Corvinus Collegium. Az intézmény által szervezett városi előadássorozat következő állomására november 18-án 17 órától kerül sor. A Grand Inkubátorházban (amely a Király sor 30. szám alatt található képzési központ) ezúttal Pap Milán politológus, tudományos munkatárs lesz a vendég, akivel Botos Máté, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem docense, a BTK korábbi dékánja beszélget A párttal, a néppel… – Eszmék és politikai mozgósítás a Kádár-korszakban című könyvéről.

Miért „kellett” részt venni a május elsejei felvonulásokon? Miért volt mindenki úttörő? Ezekről is szó esik. A rendezvény 18 év felett védettségi igazolvánnyal, regisztrációhoz kötötten (tinyurl.com/mccpamil) látogatható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában