Frissen Fejérből

2021.12.22. 17:28

Korcsolyapálya nyílt Iváncsa főterén

A település igencsak kitesz magáért, ami az adventi időszakot illeti. Először egy lenyűgöző és hatalmas fenyőfát helyeztek el a központban, rajta és körülötte gyönyörű karácsonyi díszekkel, dekorációs elemekkel. Majd ezt nemrég egy korcsolya­pályával egészítették ki.

Déri Brenda

Régi álom volt a jégpálya megszületése Iváncsán

Forrás: Önkormányzat

Nem túl gyakori látvány telente, hogy megyeszékhelyünkön kívül máshol is állítanának korcsolyapályát Fejérben, idén ez alól kivételt képez Iváncsa, ahol hosszú várakozás után végre csúszkálhatnak a gyerekek és felnőttek egyaránt. 

– Régóta tervben volt már egy hasonló korcsolyapálya felállítása ebben az időszakban. Tavaly sajnos a járványhelyzet miatt ezt nem tudtuk kivitelezni, de idén az Iváncsáért Közalapítvány finanszírozásával december 10-től egészen január 7-ig tudják használni a helyiek. Ez egy négy évszakos műanyag pálya, azaz nem kell aggódni, akkor sem, ha naposabbra fordul az idő – tudtuk meg a község polgármesterétől, Molnár Tibortól. 

Múlt vasárnap, a negyedik adventi gyertya meggyújtását is méltóképp megünnepelték, karácsonyi vásár és ünnepi gyermekműsor is volt, sőt még Szabó Ádám harmonikaművész előadását is hallhatták az odalátogatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában