Frissen Fejérből

2022.01.04. 07:05

Az év polgárdi legjei - Eredmények sportban, kultúrában, fejlesztésben

A Polgárdi Hírek összeállította az Év legjeit – tudta meg lapunk Héja Ágnes felelős szerkesztőtől. A lista az új óvoda- és bölcsődekomplexum építésétől a Kié az év legszebb adventi dekoráció­ja? posztig terjed.

FMH, V. Varga József

A Polgárdi Nyári Fesztivál önmagában sok jót kínált, például a Seuso-gál

Forrás: FMH-Archív (PT)

Fotó:

Az Év híre: megkezdődött az új óvoda- és bölcsődekomplexum építése. Az Év koncertje: az Apostol együttes koncertje a Polgárdi Nyári Fesztivál zárónapján. Az Év civil eseménye: a júniusi virágültetés, több mint ötven helyi lakos közreműködésével. Az Év átadója: a Munkácsy-lakótelep mögötti játszótér átadása. Bár Nyikos László polgármester szalagátvágással és beszéddel készült, a csapatnyi izgatott kisgyermek azonban nem tudta kivárni a hivatalos ceremóniát, és boldog örömmel szaladt be az új játékok közé. 

Az Év sportteljesítménye: Kovács-Györkös Melánia két ezüst- és két bronzérmet nyert a 2021. évi ifjúsági és junior erőemelő-világbajnokságon. Az Év büszkesége: a Dock cukrászda Erdő-mező ízei elnevezésű fagylaltja bronzérmet nyert az Év fagylaltja 2021 versenyén. Az Év versenye: a polgárdi 600-as kör. Lencse Gábor nyerte meg az első Ki a leggyorsabb a polgárdi 600-as körön? elnevezésű futóversenyt 00:01:34-es időeredménnyel. Az Év legnépszerűbb közösségioldal-posztja: a Kié az év legszebb adventi dekorációja? elnevezésű városi Facebook-poszt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában