Frissen Fejérből

2022.03.26. 07:10

Április 8-ig elkészül a kis Budai út és a Prohászka út teljes felújítása

A körülbelül hét hónapig tartó munkálatok végeztével – a korábbi terveknek megfelelően – április első felében elkészül a kis Budai út és a Prohászka út teljes felújítása.

Héjj Vivien

Jövő héttől megnövelt kapacitással dolgoznak

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Úgy néz ki, hogy az április 8-i határidő tartható a kis Budai és a Prohászka út tekintetében. Látszik, hogy van olyan szakasz, ami gyakorlatilag szinte már elkészült, és van olyan is, amivel a jövő héten még lesz munka. Nagy szükség volt arra, hogy ezt a fejlesztést megvalósítsuk, hiszen 80-100 éves csőhálózatot cseréltünk, és maga az útburkolat is nagyon rossz állapotban volt – fogalmazott Cser-Palkovics András polgármester a helyszíni bejáráson. Nagy Zsolt, a közlekedési iroda vezetője kiemelte, a csomópontokban növényszigeteket alakítanak ki, valamint a belváros felőli járda a korábbinál 60 centiméterrel szélesebb lett, segítve ezzel a gyalogosok közlekedését. 
A kivitelező képviseletében Hegyi László főmérnök elmondta, jövő héttől megnövelt kapacitással dolgoznak, hogy az útszakasz minél előbb járható legyen. Az elkövetkező napokban elkezdik az aszfaltszegélyek építését és az aszfaltozási munkálatok is folytatódnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában