Emailben értesítik majd a jelentkezőket az átvétel pontos helyéről, idejéről

2022.12.13. 14:00

Február második felében kezdődhet az ingyen kérhető LED-ek átadása Fehérváron

Egészen az év utolsó napjáig lehet még csatlakozni az ingyenes lakossági led-csere programhoz a megyeszékhelyen. Február második felében a lakók meg is kapják az energiatakarékos fényforrásokat.

Házi Péter

Hagyományos fényforrásaikat LED-izzókra cserélhetik az abaiak

Forrás: Pexels.com

Amint arról egy hónapja beszámoltunk, sikerre vezettek azok a tárgyalások, amelyek eredményeként Székesfehérvár is csatlakozhatott az elavult, sokat fogyaztó izzók energiatakarékosra cserélését segítő programhoz. Habár a lehetőség egy ideje adott, nem árt felidézni, hogy dcember 31-ig lehet csatlakozni az ingyenes lakossági LED-csereprogramhoz. A regisztráció online, a ledcsere.hu oldalon történik, az izzókat pedig a február 15-ig tartó feldolgozási időszak után mindenki ingyenesen kapja. Amint az önkormányzati kommunikációs központ felhívta rá a figyelmet, a regisztráció során a személyes adatokat, mint név, e-mail cím és telefonszám szükséges megadni, valamint szükséges a regisztrálni kívánt háztartás villanyszámlájának csatolása is. A jelentkezés utolsó lépése egy táblázat kitöltése, melyben a regisztráló nyilatkozik, hogy hány darab és milyen teljesítményű izzót szeretne lecserélni, valamint ezeket az ingatlan melyik helyiségében szeretné használni.
A jelentkezések feldolgozása után, várhatóan február második felében indulhat meg az izzók átvétele. Az átvétel helyéről és időpontjáról a jelentkezőket a megadott e-mail címen értesítik.
Azoknak, akiknek nincs internetelérésük vagy e-mail címük, az Önkormányzat regisztrációs pontokat nyitott.
A regisztrációs pontok elérhetősége és nyitvatartása:
Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ (Irányi Dániel utca 4.)
hétfőn és csütörtökön: 8-16 óra között
kedden: 12-16 óra között
szerdán: 8-18 óra között
pénteken: 8-13 óra között

Budai úti Tagkönyvtár (Budai út 44-46.)
kedd-péntek 9-17 óra között

Mészöly Géza utcai Tagkönyvtár (Mészöly Géza utca 1.)
kedd – péntek 9-17 óra között

Tolnai utcai Tagkönyvtár (Tolnai utca 30.)
kedd – péntek 9-17 óra között

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában