Frissen Fejérből

2023.02.27. 08:24

Kiírták a Bregyó-közi tábor nyári időpontjait - mutatjuk!

Jó hír a már most a nyári gyermekfelügyeleten gondolkodó fehérvári családoknak: a Bregyó Napraforgó táborára már kiírták a turnusokat. Idén is túljelentkezésre számítanak.

S. Töttő Rita

Forrás: FMH-Archív

Idejében megkezdődött a 2023-as nyári Bregyó-tábor szervezése. Erre enged következtetni az is, hogy a Napraforgó tábor szervezői már nyilvánosságra hozták az elérhető turnusok időpontjait. Ez mindenképpen jó hír azoknak a családoknak, akik szeretnék időben elkezdeni a szervezést a nyári szünetre: nagyon sok család számára ugyanis ez a fehérvári tábor jelenti az egyetlen igazi megoldást a munkás hétköznapokban a gyermekek felügyeletére.

Mint kiderült, az idei évben a napközis tábor hét turnusban lesz elérhető: az első június 26-30., a második július 3-7., a harmadik július 10-14., a negyedik július 17-21. , az ötödik július 24-28., a hatodik július 31-augusztus 4., a hetedik pedig augusztus 7-11. közötti időpontban fogadja a gyerekeket.

Székesfehérvárvelencei – „ottalvós” - ifjúsági táborában két turnust terveznek: a július 2-7., valamint július 9-14-i héten. Ahogy korábban, úgy idén is a Városgondnokság táboros oldalán lehet majd online jelentkezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában