A közönség és a társulat közös estje

2023.02.04. 15:00

Különleges előadással készül a Pillanatragasztó Társulat Rácalmáson

Úton önmagadhoz – ezzel a címmel állít színpadra előadást a Pillanatragasztó Társulat a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtárban. Az est során viszont nem egy megszokott színházi előadásra kell számítaniuk a nézőknek.

Baráth Eszter

A Pillanatragasztó Társulat playback előadással készül, amelyet február 17-én, pénteken 18:00 órától tekinthet meg a közönség. A Magyar Pszichodráma Egyesület meghatározása szerint a playback színház az improvizációs színház egy olyan formája, amely az interaktivitást, a történetmesélést állítja az előadás középpontjába. Az előadás lényegét tulajdonképpen a nézők adják, hiszen ők azok, akik történeteket, hangulatokat, életérzéseket mesélnek el, ezeket pedig a társulat tagjai zenei kíséret mellett improvizálva játsszák el.
A rácalmási előadás során meghívott vendéggel is találkozhat a közönség, hiszen az El Caminot megjárt Kárpáti Dorka érkezik a rendezvényre.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában