Keddcsináló kulturmix

2023.07.04. 20:30

Folytatódott a jótékonysági rendezvénysorozat Fehérváron

Kedden este ismét megnyílt a Viktória Pódium a Viktória Rehabilitációs Központban, ahol a jótékonysági rendezvényen számos kulturális program várta az érdeklődőket.

Hajdú Marianna

A Viktória Pódium vendégei ismét színes műsorban részesültek a kedd esti jótékonysági "keddcsináló kulturmixen"

Forrás: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

A legújabb eseményen a 4WHAT zenekar szórakoztatta dallamos rock és blues nótákkal a közönséget. Wilhelm Ottó körzeti gyermekorvos verseit és prózai köteteit mutatta be a rendezvényen, majd Kopiás Konrád Lukács, a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatója táncelőadása lenyűgöző produkcióval szórakoztatta a nézőket.
A helyszínre kihelyezett műhelyében Kovács Árpád festőművész alkotott élőben. Izgalmas volt, ahogy egy művész alkotási folyamata közben ismerkedhettek a nézők a művészet világával.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A Viktória Rehabilitációs Alapítvány aktívan dolgozik azért, hogy a központ ne csak a mindennapokban nyújtson segítséget a gyógyulásra, hanem közösségi térként is funkcionál. A befolyt összeget a rendezvényen a Mozgássérültek „Viktória” Rehabilitációs Alapítvány a Központ fenntartására fordítja.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában